luni, august 25, 2025
No menu items!
AcasăLifeDelicioasă și ieftină! Prăjitura de post a lui Florin Dumitrescu. O gătești...

Delicioasă și ieftină! Prăjitura de post a lui Florin Dumitrescu. O gătești în maximum 45 de minute

Mai sunt circa trei săptămâni din postul Paștelui – timp berechet să poți încerca acasă rețeta unui desert delicios și deloc scump. Este vorba despre prăjitura de post a lui Florin Dumitrescu – unul dintre amfitrionii show-ului culinar ”MasterChef” de la Protv.
Prăjitura de post a lui Florin Dumitrescu se gătește rapid – maximum 45 de minute – și nu necesită ingrediente scumpe, ci dimpotrivă. Se poate spune despre acest desert că este pe cât de ieftin, pe atât de savuros.
Pentru a găti această prăjitură ai nevoie de șapte ingrediente.
Citește șiPogăcele cu chimen, rețeta mamei lui chef Adi Hădean. Gustarea simplă și delicioasă care se prepară imediat
Dincolo de faptul că presupune ingrediente ieftine și relativ puține, rețeta savurosului desert de post al lui Forin Dumitrescu mai are două avantaje: se face rapid și simplu!
Pentru preparare, primul pas este să amesteci într-un vas mălaiul, zahărul pudră și făina. Apoi, adaugi bicarbonatul și amesteci din nou.
În continuare, se adaugă și laptele de migdale, după care se reia amestecarea.
Se rade portocala și se adaugă și coaja de portocală rasă, după care se mai amestecă un pic.
Apoi, se pune hârtie de copt într-o tavă și se toarnă acolo toată compoziția din vas.
Tava trebuie să stea la cuptor timp de 30 de minute, la temperatura de 170 de grade. Între timp, folosind patru lingurițe de zahăr pudră și zeama de la portocală, se pregătește siropul. Acesta va fi turnat peste prăjitură, după aceasta a fost scoasă din cuptor și s-a răcit, noteazăclick.
Citește șiPateu cremos din boabe de soia – o rețetă perfectă pentru perioada postului, explicată de Maica Anastasia

Sursa: https://www.romaniatv.net/delicioasa-si-ieftina-prajitura-de-post-a-lui-florin-dumitrescu-o-gatesti-in-maximum-45-de-minute_8853253.html

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments