Astăzi vin în ajutorul tău cu o rețetă delicioasă pentru masa de Paște: pască fără aluat cu brânză. În general, aceasta se prepară cu aluat, însă cei care preferă o variantă mai ușoară și mai rapidă, trebuie să știe că există și opțiunea fără aluat, fiind la fel de delicioasă și aromată.
Pasca fără aluat cu brânză reprezintă o alegere ideală pentru Paște, deoarece este ușor de făcut și păstrează aceleași arome tradiționale care ne aduc aminte de sărbătorile pascale. Această variantă de pască nu necesită frământare sau coacere a aluatului, iar umplutura de brânză este echilibrată, cremoasă și dulce. Mai mult, această pască se prepară rapid și nu este nevoie de prea multe ingrediente pentru a obține un rezultat delicios.
Citește și:Rețetă. Cum poți prepara cea mai delicioasă pască cu smântână. Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un rezultat minunat
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Citește și:Rețeta pentru Paște care face senzație pe internet! Cozonac pufos cu zmeură în aluat, umplut cu migdale și fistic