Cu doar câteva zile înainte de Paște, oamenii au năvălit în Piața Obor din Capitală pentru a cumpăra carne de miel.
Carnea de miel se vinde în această perioadă la un preț mediu de 42,99 lei/kg, fie că este vorba de pulpă, cotlet, coastă, antricot sau chiar jumătăți de miel, aratăg4food.ro.
Citește și:Mielul de Paște, mai ieftin în Anglia decât în România. Cât costă în supermarketurile din țara noastră
Oferta de produse autohtone:
Citește și:ANPC a analizat mai multe sortimente de cozonaci. Comisarii au găsit produse care conțin până la 21 de aditivi diferiți
Mixurile de carne pregătite special pentru clienți (pulpă față cu coastă sau pulpă spate cu jumătate de cap, de exemplu) se vând și ele tot la prețul de 42,99 lei/kg. Prețurile au rămas constante comparativ cu anul anterior, cu o medie de 42-43 de lei/kg pentru mielul proaspăt.