miercuri, august 27, 2025
No menu items!
AcasăLifeCe adaugă Sorin Bontea în carnea tocată pentru ardeii umpluți. Gustul întrece...

Ce adaugă Sorin Bontea în carnea tocată pentru ardeii umpluți. Gustul întrece toate așteptările gospodinelor

Sorin Bontea și-a dezvăluit secretul pentru cei mai delicioși ardei umpluți. Ce adaugă celebrul chef în compoziția lor pentru un gust senzațional?
Citește șiCe pun gospodinele din Turcia în pilaf ca să fie cremos și mega gustos. Acest ingredient face toată diferența
Sorin Bontea a publicat un filmuleț pe Youtube în care explică pas cu pas rețeta de ardei umpluți:
„Cantitățile le pun din ochi, nici la sarmale nu cântăresc nimic, la ardeiul umplut pun mai mult orez. Pun uleiul de floarea soarelui la încins, adaug ceapa și o călesc până devine aurie. Când avem ceapa gata, punem puțină paste de tomate, o lingură, nu foarte mult. Pun și orezul, îl călesc și pe el un minut și opresc focul. Acum las compoziția la răcit”.
„Între timp, pun în carne sare, piper, cimbru și compoziția de orez rece. Amestecăm și asta e. O să umplu ardeii, dar până atunci, voi face și sosul. Pun două linguri de pastă de tomate, apă, puțin cimbru, piper și sare.
Amestec și las să fiarbă. Pun între timp puțin ulei la încins într-o tigaie și umplu ardeii, după care îi pun să se prăjească în tigaie pe toți, pentru a le da culoare. Pregătim și crăticioara și îi punem aici, după.
După ce sosul dă în fiert, îl punem peste ei, până la buza ardeiului. Îi bagi la cuptor până sunt gata, nu există un timp exact, e în funcție de ardei și de cuptor. Îi țin la 170 de grade. Ardeii au ieșit foarte buni și cu siguranță n-o să mâncați doar unul, ci doi, trei. Poftă bună!”, a detaliat juratul de la „Masterchef”.
Vezi șiRețeta de plăcintă cu telemea, brânză și smântână a lui Sorin Bontea: ”Nu folosesc multe ingrediente, e simplă și gustoasă”

Sursa: https://www.romaniatv.net/ce-adauga-sorin-bontea-in-carnea-tocata-pentru-ardeii-umpluti-gustul-intrece-toate-asteptarile-gospodinelor_8731384.html

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments