vineri, septembrie 5, 2025
No menu items!
AcasăLifeCe se întâmplă în corp atunci când mănânci sarmale cu mămăligă și...

Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci sarmale cu mămăligă și smântână. Mulți români aleg această combinație, însă nu știu riscurile la care se expun

Sarmale cumămăligăși smântână, una dintre mâncărurile preferat ale românilor. Preparate din carne de porc, orez și condimente, învelite în foi de varză sau viță de vie și fierte într-un sos de roșii, sarmalele sunt o sursă considerabilă de grăsimi și calorii.
Atunci când sunt combinate cu mămăligă, bogată în carbohidrați, și smântână, un produs lactat cu un conținut ridicat de grăsimi saturate, valoarea calorică a mesei crește semnificativ, iar cei care le consumă riscă următoarele:
Citește și:Ea e românca premiată la nivel internațional pentru cele mai inedite idei de deserturi. Cum arată tortul în formă de mămăligă cu sarmale cu care i-a impresionat pe toți
Chiar dacă este foarte gustoasă, această masă tradițională este adesea săracă în vitamine, minerale și fibre, ceea ce poate afecta sănătatea pe termen lung.
Specialiștii spun că această combinație poate fi consumată, dacă este adaptată.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ce-se-intampla-in-corp-atunci-cand-mananci-sarmale-cu-mamaliga-si-smantana-multi-romani-aleg-aceasta-combinatie-insa-nu-stiu-riscurile-la-care-se-expun_8691142.html

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments