Este weekend, iar dacă vrei să te răsfeți sau să îi surprinzi pe cei dragi cu o masă delicioasă, am o rețetă perfectă pentru tine: ciulama de pui cu ciuperci. Gospodinele știu deja că ciulamaua este un preparat care se regăsește cu precădere în bucătăria românească. Se spune că numele acestui fel de mâncare provine din turcă, însă nu par să aibă vreo legătură. Oricum, preparatul este delicios și simplu de gătit. În rândurile de mai jos vei descoperi ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de pregătire, pas cu pas.
Citește și:Tochitura de porc moldovenească: Rețeta tradițională pentru o masă delicioasă
Dacă ai rămas în pană de rețete și nu știi ce să mai pui pe masă în acest weekend, vin în ajutorul tău cu o rețetă de ciulama de pui cu ciuperci. Este extrem de bună în combinație cu mămăliga, iar sosul cremos face ca preparatul să fie delicios. Cu siguranță cei dragi vor fi încântați și vor mai dori să gătești acest preparat. Iată ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare, pas cu pas.
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Citește și:Pandișpan 7 linguri cu vișine, o bunătate de rețetă. Cum să-ți iasă pufos și aerat de fiecare dată, regula de aur a gospodinelor adevărate